dobbelstenen

Over ons

Sinds januari 2017 hebben wij in Amersfoort centrum een prachtig nieuwe praktijk aan de stadsring 157-165. En een nieuwe praktijk aan de Cartesiusstraat 2. Logopediepraktijk Uniek bestaat uit een team van zes zeer gedreven logopedisten met ieder hun eigen specialisme. Dit specialisme is erkend door de NVLF. Wij proberen u of uw kind zo goed mogelijk bij uw hulpvraag te helpen. Op een creatieve manier wordt er gekeken hoe we de, na onderzoek gestelde, doelen samen met u of uw kind kunnen behalen. Wij geloven erin dat een prettige behandelomgeving van grote invloed is op de behandelresultaten en proberen de behandelingen daarom voor u of uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. In onze ogen is iedereen uniek en daarom kijken we welke werkwijze het best bij u of uw kind past.

We zijn in het bezit van het kwaliteitkeurmerk van de KIWA, erkend en gecontracteerd door alle zorgverzekeraars.

Wij hebben bovendien een nevenvestiging in de orthodontiepraktijk Ortholuna aan de Maanlander 16 te Nieuwland. Daar behandelen wij kinderen en jongeren met afwijkende mondgewoonten in goed overleg met de specialisten.

Graag tot ziens in de praktijk,
de logopedisten van Logopediepraktijk Uniek

Sanne den Uijl-Oostland

Sanne den Uijl-Oostland

logopedist - stotterspecialist
Lyke Engelmann - Akkermans

Lyke Engelmann - Akkermans

logopedist - stemspecialist
Irene van der Thiel

Irene van der Thiel

logopedist - stotterspecialist
Lieneke de Jong

Lieneke de Jong

logopedist - preverbaal logopedist
Arienne Spies

Arienne Spies

logopedist

Ik ben Irene van der Thiel, in 2015 afgestudeerd van de Hogeschool Utrecht. Vóór ik logopedist was, heb ik een opleiding pedagogiek gedaan. Zodoende heb ik veel ervaring met opvoeding en onderwijs, en tevens affiniteit met het aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Interne motivatie vind ik erg belangrijk en ik kan je helpen om die te vinden in jezelf. Op die manier kunnen we samen het beste uit de behandeling halen.
In de logopediepraktijk behandel ik met veel plezier en enthousiasme jonge kinderen (2 tot 8 jaar) met problemen in de spraak-, taal- of vroeg communicatieve ontwikkeling. Ik werk onder anderen met ondersteunende gebaren (NmG) en de Hanen®principes, via directe en indirecte therapie. Daarnaast specialiseer ik me in vloeiendheidsstoornissen en behandel ik stotterende kinderen en adolescenten. 
Ik vervang op dinsdag en donderdag Sanne den Uijl-Oostland (tijdens haar verlofperiode) op de praktijk op de Stadsring. Ook ben ik drie dagen werkzaam in een logopediepraktijk in Utrecht.

T 06 289 12 258
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor een afspraak met Logopediepraktijk Uniek, bel 06 289 70 710

OVER ONS
Het team
Partners