dobbelstenen

Over ons

Sinds januari 2017 hebben wij in Amersfoort centrum een prachtig nieuwe praktijk aan de stadsring 157-165. En een nieuwe praktijk aan de Cartesiusstraat 2. Logopediepraktijk Uniek bestaat uit een team van zes zeer gedreven logopedisten met ieder hun eigen specialisme. Dit specialisme is erkend door de NVLF. Wij proberen u of uw kind zo goed mogelijk bij uw hulpvraag te helpen. Op een creatieve manier wordt er gekeken hoe we de, na onderzoek gestelde, doelen samen met u of uw kind kunnen behalen. Wij geloven erin dat een prettige behandelomgeving van grote invloed is op de behandelresultaten en proberen de behandelingen daarom voor u of uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. In onze ogen is iedereen uniek en daarom kijken we welke werkwijze het best bij u of uw kind past.

We zijn in het bezit van het kwaliteitkeurmerk van de KIWA, erkend en gecontracteerd door alle zorgverzekeraars.

Wij hebben bovendien een nevenvestiging in de orthodontiepraktijk Ortholuna aan de Maanlander 16 te Nieuwland. Daar behandelen wij kinderen en jongeren met afwijkende mondgewoonten in goed overleg met de specialisten.

Graag tot ziens in de praktijk,
de logopedisten van Logopediepraktijk Uniek

Sanne den Uijl-Oostland

Sanne den Uijl-Oostland

logopedist - stotterspecialist
Fabiënne Hamoen

Fabiënne Hamoen

logopedist
Marjolein de Graaf

Marjolein de Graaf

logopedist
Marissa Simon

Marissa Simon

logopedist

Mijn naam is Fabiënne Hamoen en ben 4 dagen werkzaam voor Logopediepraktijk Uniek. In 2014 heb ik mijn opleiding afgerond. Inmiddels werk ik al 4 jaar met veel plezier als logopedist.

Maandag en woensdag ben ik werkzaam op de Prins Willem Alexanderschool, dinsdag ben ik werkzaam op de Bilalschool en op vrijdag ben ik werkzaam op onze hoofdlocatie, de Stadsring. Allemaal gevestigd in Amersfoort.

De diversiteit van cliënten, problemen en stoornissen is wat het werk van de logopedist erg leuk en interessant maakt. Een beroep wat nooit verveelt.

Als logopedist word je allround opgeleid, maar om te verdiepen en specialiseren volgen wij cursussen. De cursussen/trainingen die ik gevolgd en behaald heb:
    •    Cervicale Auscultatie, of te wel het luisteren naar de slik met een stethoscoop.
    •    Taalstoornissen bij meertalige kinderen
    •    Hodsen & Paden
    •    Spel in de logopedie
    •    Aan de slag met woordenschat

Ik heb vooral affiniteit met jonge kinderen, kinderen die niet /nauwelijks kunnen spreken, kinderen die allerlei klanken niet kunnen, vervormd uitspreken of verwisselen door andere klanken.

De afgelopen 4 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met kinderen die meertalig worden opgevoed en dus meerdere talen spreken.

Naast het werken met jonge kinderen vind ik uiteraard het werken met oudere kinderen en volwassenen ook interessant.

T 06 289 12 258
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor een afspraak met Logopediepraktijk Uniek, bel 085-8772232

OVER ONS
Het team
Partners