dobbelstenen

Over ons

Sinds januari 2017 hebben wij in Amersfoort centrum een prachtig nieuwe praktijk aan de stadsring 157-165. En een nieuwe praktijk aan de Cartesiusstraat 2. Logopediepraktijk Uniek bestaat uit een team van zes zeer gedreven logopedisten met ieder hun eigen specialisme. Dit specialisme is erkend door de NVLF. Wij proberen u of uw kind zo goed mogelijk bij uw hulpvraag te helpen. Op een creatieve manier wordt er gekeken hoe we de, na onderzoek gestelde, doelen samen met u of uw kind kunnen behalen. Wij geloven erin dat een prettige behandelomgeving van grote invloed is op de behandelresultaten en proberen de behandelingen daarom voor u of uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. In onze ogen is iedereen uniek en daarom kijken we welke werkwijze het best bij u of uw kind past.

We zijn in het bezit van het kwaliteitkeurmerk van de KIWA, erkend en gecontracteerd door alle zorgverzekeraars.

Wij hebben bovendien een nevenvestiging in de orthodontiepraktijk Ortholuna aan de Maanlander 16 te Nieuwland. Daar behandelen wij kinderen en jongeren met afwijkende mondgewoonten in goed overleg met de specialisten.

Graag tot ziens in de praktijk,
de logopedisten van Logopediepraktijk Uniek

Sanne den Uijl-Oostland

Sanne den Uijl-Oostland

logopedist - stotterspecialist
Lyke Engelmann - Akkermans

Lyke Engelmann - Akkermans

logopedist - stemspecialist
Fabiënne Hamoen

Fabiënne Hamoen

logopedist
Lieneke de Jong

Lieneke de Jong

logopedist
Inez Rebel

Inez Rebel

logopedist
Marjolein de Graaf

Marjolein de Graaf

logopedist
Marissa Simon

Marissa Simon

logopedist

Mijn naam is Lieneke de Jong. In 2011 ben ik afgestuurd aan de opleiding voor logopedie en sindsdien ben ik met veel plezier en enthousiasme als logopedist werkzaam bij Logopediepraktijk Uniek. Door de jaren heen heb ik het een en ander aan cursussen gevolgd om mij breder te oriënteren, maar ook om mij te specialiseren. Ik werk voornamelijk met kinderen met spraak- en taalstoornissen. Daarnaast ben ik preverbaal logopedist, wat wil zeggen dat ik kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar zie met eet- en drinkproblematiek. Ook zie ik één dag in de week veel kinderen met stoornissen binnen het autisme spectrum en/of ontwikkelingsachterstanden.

Mijn grootste uitdaging is om voor ieder kind een specifiek plan op te stellen en dit in samenspraak met ouders uit te voeren. Het doet mij erg goed wanneer ik zie, dat kinderen stappen zetten in de goede richting. Of die stappen nu wat groter of wat kleiner zijn, het gaat erom dat het hen helpt beter te kunnen functioneren in hun alledaagse leven. Daar wil ik graag aan bijdragen.
 
T 06 139 73 335
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een afspraak met Logopediepraktijk Uniek, bel 06 289 70 710

OVER ONS
Het team
Partners