dobbelstenen

Over ons

Sinds januari 2017 hebben wij in Amersfoort centrum een prachtig nieuwe praktijk aan de stadsring 157-165. En een nieuwe praktijk aan de Cartesiusstraat 2. Logopediepraktijk Uniek bestaat uit een team van zes zeer gedreven logopedisten met ieder hun eigen specialisme. Dit specialisme is erkend door de NVLF. Wij proberen u of uw kind zo goed mogelijk bij uw hulpvraag te helpen. Op een creatieve manier wordt er gekeken hoe we de, na onderzoek gestelde, doelen samen met u of uw kind kunnen behalen. Wij geloven erin dat een prettige behandelomgeving van grote invloed is op de behandelresultaten en proberen de behandelingen daarom voor u of uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. In onze ogen is iedereen uniek en daarom kijken we welke werkwijze het best bij u of uw kind past.

We zijn in het bezit van het kwaliteitkeurmerk van de KIWA, erkend en gecontracteerd door alle zorgverzekeraars.

Wij hebben bovendien een nevenvestiging in de orthodontiepraktijk Ortholuna aan de Maanlander 16 te Nieuwland. Daar behandelen wij kinderen en jongeren met afwijkende mondgewoonten in goed overleg met de specialisten.

Graag tot ziens in de praktijk,
de logopedisten van Logopediepraktijk Uniek

Sanne den Uijl-Oostland

Sanne den Uijl-Oostland

logopedist - stotterspecialist
Lyke Engelmann - Akkermans

Lyke Engelmann - Akkermans

logopedist - stemspecialist
Fabiƫnne Hamoen

Fabiƫnne Hamoen

logopedist
Lieneke de Jong

Lieneke de Jong

logopedist
Inez Rebel

Inez Rebel

logopedist
Marjolein de Graaf

Marjolein de Graaf

logopedist
Marissa Simon

Marissa Simon

logopedist

Mijn naam is Marjolein de Graaf en ben ik ben op woensdag werkzaam voor Logopediepraktijk Uniek op de locatie Cartesiusstraat.

Al snel wist ik dat ik met kinderen wilde werken, maar hoe en wat wist ik nog niet. Na een intensief tussenjaar ben ik gestart met de opleiding logopedie. Van deze keuze heb ik geen moment spijt gehad. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd en sinds een paar maanden enthousiast aan de slag als logopediste. Ik geniet van het werken met kinderen, tieners en jong volwassenen op het gebied van taal, spraak en OMFT.

Ik ben een logopedist die niet houd van stilzitten. Ik ben graag samen met de kinderen op zoek naar een manier van oefenen die voor hen het prettigst is. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen werkwijze nodig. Wel vind ik het van belang dat er thuis minstens net zo hard geoefend wordt als tijdens de logopedie, want juist thuis worden de successen geboekt.
 
T 06 137 07 140
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een afspraak met Logopediepraktijk Uniek, bel 06 289 70 710

OVER ONS
Het team
Partners