dobbelstenen

Over ons

Sinds januari 2017 hebben wij in Amersfoort centrum een prachtig nieuwe praktijk aan de stadsring 157-165. En een nieuwe praktijk aan de Cartesiusstraat 2. Logopediepraktijk Uniek bestaat uit een team van zes zeer gedreven logopedisten met ieder hun eigen specialisme. Dit specialisme is erkend door de NVLF. Wij proberen u of uw kind zo goed mogelijk bij uw hulpvraag te helpen. Op een creatieve manier wordt er gekeken hoe we de, na onderzoek gestelde, doelen samen met u of uw kind kunnen behalen. Wij geloven erin dat een prettige behandelomgeving van grote invloed is op de behandelresultaten en proberen de behandelingen daarom voor u of uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. In onze ogen is iedereen uniek en daarom kijken we welke werkwijze het best bij u of uw kind past.

We zijn in het bezit van het kwaliteitkeurmerk van de KIWA, erkend en gecontracteerd door alle zorgverzekeraars.

Wij hebben bovendien een nevenvestiging in de orthodontiepraktijk Ortholuna aan de Maanlander 16 te Nieuwland. Daar behandelen wij kinderen en jongeren met afwijkende mondgewoonten in goed overleg met de specialisten.

Graag tot ziens in de praktijk,
de logopedisten van Logopediepraktijk Uniek

Sanne den Uijl-Oostland

Sanne den Uijl-Oostland

logopedist - stotterspecialist
Lyke Engelmann - Akkermans

Lyke Engelmann - Akkermans

logopedist - stemspecialist
Fabiënne Hamoen

Fabiënne Hamoen

logopedist
Lieneke de Jong

Lieneke de Jong

logopedist
Inez Rebel

Inez Rebel

logopedist
Marjolein de Graaf

Marjolein de Graaf

logopedist
Marissa Simon

Marissa Simon

logopedist

Mijn naam is Marissa Simon en ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Ik mocht mijn afstudeerstage volgen bij Logopediepraktijk Uniek, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Sinds augustus 2019 ben ik 4 dagen in de week werkzaam als logopedist.


Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het behandelen van jonge kinderen van 2 tot 4 jaar én kinderen in de basisschoolleeftijd. De stoornisgebieden waar ik vooral veel affiniteit mee heb zijn:

  • 
  taalachterstanden

  •   articulatiestoornissen

  •   afwijkende mondgewoontes

  •   meertaligheidHet werk als logopedist vind ik erg waardevol, omdat ik kinderen zie groeien en ontwikkelen. Elk kind is bijzonder op zijn/haar eigen manier en dat maakt dit werk zo ontzettend mooi!
 
T 06 413 34 259
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een afspraak met Logopediepraktijk Uniek, bel 06 289 70 710

OVER ONS
Het team
Partners