dobbelstenen

Over ons

Sinds januari 2017 hebben wij een prachtig nieuwe praktijk aan de stadsring 157-165. Logopediepraktijk Uniek bestaat uit een team van vijf zeer gedreven logopedisten met ieder hun eigen specialisme. Wij proberen u of uw kind zo goed mogelijk bij uw hulpvraag te helpen. Op een creatieve manier wordt er gekeken hoe we de, na onderzoek gestelde, doelen samen met u of uw kind kunnen behalen. Wij geloven erin dat een prettige behandelomgeving van grote invloed is op de behandelresultaten en proberen de behandelingen daarom voor u of uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. In onze ogen is iedereen uniek en daarom kijken we welke werkwijze het best bij u of uw kind past.Wij hebben een nevenvestiging in de orthodontiepraktijk Ortholuna. Daar behandelen wij kinderen en jongeren met afwijkende mondgewoonten. Wij kunnen heel snel overleggen met de specialisten van Ortholuna voor een optimale zorg.

Graag tot ziens in de praktijk,
de logopedisten van Logopediepraktijk Uniek

Sanne den Uijl-Oostland

Sanne den Uijl-Oostland

logopedist - stotterspecialist
Lyke Engelmann - Akkermans

Lyke Engelmann - Akkermans

logopedist - stemspecialist
Irene van der Thiel

Irene van der Thiel

logopedist - stotterspecialist
Lieneke de Jong

Lieneke de Jong

logopedist - preverbaal logopedist
Arienne Spies

Arienne Spies

logopedist

Mijn naam is Lyke Engelmann. Ik ben sinds 1980 logopedist en vind nog steeds dat ik het mooiste beroep van de wereld heb. Ik heb veel ervaring en kan door mijn kennis goed aansluiten bij de hulp die door cliënten gevraagd wordt.

Ik ben enthousiast, gedreven, geïnteresseerd en raak snel geïnspireerd door nieuwe methoden en vooral ook door mijn cliënten. Ik doe graag net dat beetje meer om samen tot een oplossing te komen. Ik help op dit moment vooral mensen met adem- en stemklachten, mensen die problemen hebben met slikken en kauwen en mensen die beter verstaanbaar Nederlands willen spreken.

T 06 289 70 710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een afspraak met Logopediepraktijk Uniek, bel 06 289 70 710

OVER ONS
Het team
Partners