boekje

Praktische informatie

Op de site kunt u klikken op de knop ‘aanmelden’ en daar kunt u een aanmeldformulier invullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk bellen voor meer informatie en/of het maken van een afspraak. U kunt ook bellen met de praktijk, maar het kan zijn dat de logopedist op dat moment in behandeling is en u daarom niet direct verder kan helpen.

DIRECT AANMELDEN

Parkeren
Bij onze locatie aan de stadsring kunt u parkeren naast het Colour Buisiness Center. Wanneer daar geen plek is kunt u het beste parkeren in de garage van de Beestenmarkt. Dit is betaald parkeren. Bij onze vestiging in Ortholuna kunt u parkeren voor het gebouw.

Rechten  als patiënt
Op www.rijksoverheid.nl kunt u vinden wat uw rechten als cliënt zijn via de zogenoemde Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO):


Klacht
Wij doen er alles aan om u naar volle tevredenheid te behandelen. Mocht u toch een klacht hebben dan vindt u de procedure op de website van de NVLF, of klik op bijgaande link klachtenfolder.

Verwijzing

Als u of uw kind logopedie nodig heeft is het raadzaam om een verwijzing bij uw huisarts te vragen. Een verwijzing van een andere arts zoals een neuroloog of een kNO-arts is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer er een verwijsbrief is worden de behandelingen vergoed. Er bestaat ook DTL, directe toegankelijkheid logopedie. Onze ervaring is dat er dan vaak toch nog een verwijzing moet worden gevraagd bij de huisarts vanwege 'rode vlaggen'.

checklist spreeknormen

direct aanmelden

stel hier uw hulpvraag

Voor een afspraak met Logopediepraktijk Uniek, bel 085-8772232

OVER ONS
Het team
Partners