dobbelstenen

Over ons

Sinds januari 2017 hebben wij in Amersfoort centrum een prachtig nieuwe praktijk aan de stadsring 157-165. En een nieuwe praktijk aan de Cartesiusstraat 2. Logopediepraktijk Uniek bestaat uit een team van zes zeer gedreven logopedisten met ieder hun eigen specialisme. Dit specialisme is erkend door de NVLF. Wij proberen u of uw kind zo goed mogelijk bij uw hulpvraag te helpen. Op een creatieve manier wordt er gekeken hoe we de, na onderzoek gestelde, doelen samen met u of uw kind kunnen behalen. Wij geloven erin dat een prettige behandelomgeving van grote invloed is op de behandelresultaten en proberen de behandelingen daarom voor u of uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. In onze ogen is iedereen uniek en daarom kijken we welke werkwijze het best bij u of uw kind past.

We zijn in het bezit van het kwaliteitkeurmerk van de KIWA, erkend en gecontracteerd door alle zorgverzekeraars.

Wij hebben bovendien een nevenvestiging in de orthodontiepraktijk Ortholuna aan de Maanlander 16 te Nieuwland. Daar behandelen wij kinderen en jongeren met afwijkende mondgewoonten in goed overleg met de specialisten.

Graag tot ziens in de praktijk,
de logopedisten van Logopediepraktijk Uniek

Sanne den Uijl-Oostland

Sanne den Uijl-Oostland

logopedist - stotterspecialist
Fabiƫnne Hamoen

Fabiƫnne Hamoen

logopedist
Marjolein de Graaf

Marjolein de Graaf

logopedist
Marissa Simon

Marissa Simon

logopedist

Mijn naam is Sanne den Uijl-Oostland, sinds 2009 ben ik afgestudeerd als  logopedist. Al snel na mijn opleiding aan de Hanze Hogeschool in Groningen ben ik me gaan toeleggen op vloeiendheidsstoornissen. In eerste instantie ben ik me gaan richten op het behandelen van jonge stotterende kinderen,  inmiddels heb ik me ook geschoold in het behandelen van adolescenten en volwassenen. Naast het behandelen van stotteren en broddelen behandel ik ook veel kinderen met taalstoornissen en autisme verwante stoornissen zoals MCDD, Asperger en PDD-NOS. Ik geniet er erg van als mensen zich ontwikkelen en verder komen met de gestelde doelen. Naast mijn werkzaamheden als behandelend logopedist ben ik ook de praktijkmanager. Dat betekent dat  ik  veel organisatorische en praktische zaken voor de praktijk regel. Daarnaast geef ik af en toe les aan de  VIAA Hogeschool in Zwolle aan de opleiding Pabo.  Met veel bevlogenheid vertel ik de toekomstige leerkrachten hoe de taalontwikkeling verloopt en hoe ze problemen in de taalontwikkeling kunnen signaleren.  Nog altijd ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om logopedist te worden, ik heb een fantastisch vak.

T 06 289 12 258
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een afspraak met Logopediepraktijk Uniek, bel 085-8772232

OVER ONS
Het team
Partners