dobbelstenen

Over ons

Sinds januari 2017 hebben wij in Amersfoort centrum een prachtig nieuwe praktijk aan de stadsring 157-165. En een nieuwe praktijk aan de Cartesiusstraat 2. Logopediepraktijk Uniek bestaat uit een team van zes zeer gedreven logopedisten met ieder hun eigen specialisme. Dit specialisme is erkend door de NVLF. Wij proberen u of uw kind zo goed mogelijk bij uw hulpvraag te helpen. Op een creatieve manier wordt er gekeken hoe we de, na onderzoek gestelde, doelen samen met u of uw kind kunnen behalen. Wij geloven erin dat een prettige behandelomgeving van grote invloed is op de behandelresultaten en proberen de behandelingen daarom voor u of uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. In onze ogen is iedereen uniek en daarom kijken we welke werkwijze het best bij u of uw kind past.

We zijn in het bezit van het kwaliteitkeurmerk van de KIWA, erkend en gecontracteerd door alle zorgverzekeraars.

Wij hebben bovendien een nevenvestiging in de orthodontiepraktijk Ortholuna aan de Maanlander 16 te Nieuwland. Daar behandelen wij kinderen en jongeren met afwijkende mondgewoonten in goed overleg met de specialisten.

Graag tot ziens in de praktijk,
de logopedisten van Logopediepraktijk Uniek

Sanne den Uijl-Oostland

Sanne den Uijl-Oostland

logopedist - stotterspecialist
Lyke Engelmann - Akkermans

Lyke Engelmann - Akkermans

logopedist - stemspecialist
Fabiënne Hamoen

Fabiënne Hamoen

logopedist
Lieneke de Jong

Lieneke de Jong

logopedist
Inez Rebel

Inez Rebel

logopedist
Marjolein de Graaf

Marjolein de Graaf

logopedist
Marissa Simon

Marissa Simon

logopedist

Mijn naam is Joëlle Jongboom-Kamstra. Ik ben 24 jaar oud en sinds juni 2016 opgeleid als all round logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Met veel enthousiasme heb ik de afgelopen jaren op allerlei gebieden van de logopedie kennis mogen opdoen, waardoor mijn basiskennis compleet is en ik breed inzetbaar ben. Naast een gedegen theoretische achtergrond heb ik voldoende praktijkervaring opgedaan om uit te kunnen kijken naar het uitoefenen van mijn beroep. Binnen Logopediepraktijk Uniek behandel ik voornamelijk cliënten met articulatieproblemen en taalontwikkelingsstoornissen. Ook cliënten die afwijkend slikken of slissen als gevolg van afwijkende mondgewoonten komen bij mij in behandeling. Het bereiken van zichtbare en hoorbare resultaten die beantwoorden aan de hulpvraag van de cliënt motiveert mij, hoe klein deze ook zijn. Het is voor mij een leuke uitdaging om de behandelingen zo in te richten dat deze interactief, doelgericht en functioneel zijn, zonder de cliënt als persoon uit het oog te verliezen. Ik kijk er ontzettend naar uit om in deze praktijk aan de slag te gaan en mijn vaardigheden als logopedist verder te ontwikkelen!

T 06 41 33 42 59
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een afspraak met Logopediepraktijk Uniek, bel 06 289 70 710

OVER ONS
Het team
Partners